Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,04 zł , zmiana od tamtej pory: 56,81%

Re: Marzec mija, ja niczyja

Darku ty naprawe urwałeś sie z innego świata niż ja. Co darku takiego wyjątkowego jest pod wykresem ENG? Że Orlen udzielił pożyczek na bieżącą działalność spółki! Że Energa ma 13 mld zobowiązań z tego 8,6 mld z Orlenu. Co tu wyjątkowego?. Każdy wie że wcześniej czy później ja przejmnie. Ja wolę wcześniej ale ten twój kolega nieuda...nik tego nie zrobi bo nie ma jajek. Chyba że ty jak zwykle widzisz coś innego Co nikt nie widzi np. Jakieś białe napisy na białym tle jak zwykle. Pamiętaj że już pisałeś że w 2024 to ostatnie wakacje z ENG - lepiej się zacznie modlić bo czas leci nieubłaganie !!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 0,00% 18,88 2025-12-23 09:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.