Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,73 zł , zmiana od tamtej pory: -17,37%
W części wypowiedzi się zgadzam natomiast co do marży niestety nie .Myślę że napływ taniej chemia z Chin i Rosji skutecznie ostudzi zapędy na zyski. Tutaj raczej będzie walka o istnienie na rynku i szukanie nowych rynków zbytu (ale gdzie jak wszystko zalewają Chiny)Cały pic polega na taniej produkcji a takowa jest w Rosji i Chinach i Grupa Pcc raczej nie ma szans konkurować ale trzeba walczyć o zablokowanie lub nałożyć konkretne ........ Ale wtedy nie ma wolnego rynku. Taka to prawda smutna mi się wydaje ale co ja tam wiem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PCCEXOL 0,00% 2,28 2026-01-20 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.