Teraz przeczytaj Paweł wątek który sam podbiłes i zadaj sobie pytanie co z rzeczy, które napisałem nie było prawdą. Izrael ogłasza zawieszenie broni z Libanem- który nie kontroluje południa kraju opanowanego przez Hezbollah. Nie wiem ile już mieliśmy deklaracji o zakończeniu konfliktu ze strony potus, żeby dać kroplówkę dla giełdy i co? I nic jedyna zmiana od tamtej pory to zmiana stanu rezerw. Nadal twierdzę, że giełdy są napompowane do granic absurdu a rynek moze powiedzieć sprawdzam.
Jak koksowy będzie w trendzie to będziesz musiał przestać robić kółka. Chiny tylko przyspiesza ten proces bo DCF już wskazał kierunek.
Ja zaczekam a Ty pewnie zmienisz nick albo znikniesz z forum bo któryś z waszych toldikow zostanie jednoteamowym Pogacarem i porzuci peleton albo przejmie zrzut.
Co do szerszych refleksji bo nigdy żaden z Was się o nie nie pokusił, myślę że niedługo czeka nas test 320 zł na KGHMie. Sprzedawałem drożej.
Żałuję jedynie, że za wcześnie zostawilem Asbis, który redukowalem jak chcieliście mnie zwabić do waszej kolarskiej grupy.
IPO SpaceX i OpenAI to moment który może zdecydować o kursie tej spółki ale zawsze będę jej kibicował bo dała mi pięknie zarobić a była tam grupa ludzi podobna jak Wy tutaj..
Nadal uważam, że nie zmierzamy w dobra stronę a JSW dzięki cykliczności i (sic!) geopolityce, pokaże swoją dźwignie operacyjna i nie ma dla mnie znaczenia czy stanie się to do piątku czy po wynikach.