Dnia 2020-05-06 o godz. 16:42 ~aaa napisał(a):
> jasne , nie robicie tego wprost,
> >
> > macie nadzieje że ci nowi, którzy pozakładali rachunki, o których tu piszecie , rzucą się na akcje Astro? jak będziecie dobrze nawijać to kto wie,
> >
> > powiedz mi jeszcze jedno,
> > gdzie byłeś jak akcje spadły z 2 na 0,2???
> > bo jakoś twojej analizy nie ma z tego okresu?
Zarzucasz ! coś czego przynajmniej ja nie widziałem ! do każdego swojego postu mogę podać linka !
podaj mi link ! gdzie ktoś napisał o zakładaniu rachunków i jakichś nowych
W dalszym ciągu nie rozumiesz obecnej sytuacji na rynku już nie chodzi o Astro ! Przeczytaj sobie jeszcze raz Temat i dwa linki które podałem. Ty nie potrafisz zrozumieć niczego ! prostej czytelnej informacji rynkowej KLUCZOWEJ DLA RYNKU NC ! tylko żale dalej !
Gdzie byłem ?!!
pewnie analizowałem plan Inwestycji w nową Spółkę pod kątem Analizy Technicznej i Fundamentalnej !
jej szanse na rynku którym funkcjonuje również ryzyka akcjonariat raporty z całego roku jej kontrachentów branże zachowanie kursu opinie analityków i wiele innych jeszcze rzeczy po których dopiero podejmuję decyzję o ewentualnej Inwestycji !
Nie kieruję się owczym pędem ! nawet jak ktoś by mi obiecywał złote góry ! Dotrę może jedynie do pagórków ale wiem że w miarę bezpiecznie ! a swoją wcześniej określoną stopę zwrotu z Inwestycji zarobię ! Nie muszą być złote góry !
Dlaczego to nie było Astro ? nie wiem może ją analizowałem może nie co jednak można powiedzieć teraz z perspektywy czasu ?
na pewno była w innym miejscu niż teraz ! Policz sobie ile jest wszystkich Spółek na GPW łącznie z NC !
Mi podjęcie decyzji zajmuje minimalnie miesiąc dwa mała ilość była szybciej ale to z różnych powodów rynkowych.
Wiesz dlaczego tak długo podejmuję decyzję ? Żeby kiedyś nie zostać z ręką w nocniku jak Ty !
Ty jak widać z Twoich postów przez ten czas niczego dalej sie nie nauczyłeś !
I nie potrafisz zrozumieć zachodzących właśnie fundamentalnych zmian kapitałowych dla rynku NC !
Na tym moja relacja z Tobą na forum się kończy !
bo zalecając innym ignorowanie takich osób jak Ty sam nie jestem w tym konsekwentny.
Szkoda było nawet tych 5 minut na odpowiedź bo nie jesteś tego wart !
Z uwagi na kulturę jednak nie żałuję tego ! w sumie bezsensowne wyjęte z życia 5 minut i poświęcenie ich na odpowiedz dla Ciebie może byc mi tam na górze kiedyś poczytane jako dobry uczynek ! ;)