Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,70 zł , zmiana od tamtej pory: 187,63%

Re: mam nadzieje, że wiecie co robić z wezwaniem - przeczytajcie.

Pluto85 przecież chyba rozumiesz że nie miałem na myśli bawienie się w zlecenia kupna i sprzedaży bo to jednak przestępstwo... Czy działań zniechęcające do spółki nie można tak nazwać, czy niedotrzymywanie obietnic można tak nazwać? Moim daniem można, Twoim nie ba nawet wg Ciebie wszystko jest ok!!!
To ze na webcaście Tomek stwierdza, ze zaniedbali wizerunek i za bardzo skupili się na core biznesie, ze zwiększyli o 100% zatrudnienie w dziale kontaktu z finansowymi by im bliżej przedstawić biznes MCI ( na czym polega, na czym zarabia itd, itd) a od tamtego momentu fundów prawie nie ma... To co to jest, jeśli ktoś zna spółkę, śledzi jej newsy, webcasty zapowiedzi zarządu to nie może mieć innego zdania...

Znasz jakiś fundusz Limited Partner nie płacący dywidendy notowany powyżej 0,8 NAV? Jeśli znasz i zdradzisz mi tą tajemnicę to chapeau bas.

Ale już o tym dyskutowaliśmy i znacząco różnimy się w ocenach wizerunku MCI czyż nie tak???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MCI -2,11% 27,90 2025-12-02 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.