Może być każdego dnia. Zrobiłem przegląd wyroków w sprawach set-aside z ostatniego roku i bardzo rzadko były wydawane po 5 miesiącach (zwykle to było szybciej, ok. 3 m-ce). Rozpatrywanej sprawy powyżej pół roku od rozprawy nie widziałem żadnej. Tutaj warto zaznaczyć, że ilość czasu nie przekładała się na rozstrzygnięcie (bo zaraz forumowe ułomki się zlecą i zaczną pisać, że wyrok będzie negatywny dla Grx i dlatego tyle trwa :D). Nieważane czy to były 2 miesiące czy 5, 8-9 na 10 wniosków o unieważnienie orzeczenia TA było odrzucanych przez sąd.
W przypadku Grx zakładam, że tyle to trwa, bowiem: de facto są tam 2 sprawy rozpatrywane i 2 zarzuty (jurysdykcja i niesprawiedliwe postępowanie) podniesione przez Polskę.
Pozostaje czekać, ale ja się nie nastawiam, że to będzie dziś czy jutro. Będzie w bardzo bliskim czasie, ale prezent na Święta byłby dobry jakby się im udało.
Btw. od 4 grudnia sędzia, który rozpatruje sprawę nie ma nic na wokandzie, więc może dłubie uzasadnienie (tego sobie i Wam życzę).