Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MAKOLAB - to najgorsze badziewie

To jest wykup akcji? Wczoraj wyszedłem w większości z papierka i kupiłem WLT. Tam zysk na ten rok jest 50mln zł (wg zarządu niezagrożony), spółka ma kapitalizację na poziomie 150mln. Porównaj to do MLB. Do momentu ostatniej publikacji wierzyłem w tą spółkę. Ale, żeby ściąć prognozy o 98,5% i to tak nagle. Przecież wiedzieli już o tym kilka miesięcy temu, że to się nie uda. Tak się nie robi. Jak spadnie do 0,5 kupię, jak wzrośnie niedłudo do 1,5 to pewnie będę żałował swojego posunięcia. W każdym razie na chwilę obecną nie ma żadnych podstaw do wzrostu, bo to że jest tania to nie znaczy, że może być jeszcze tańsza. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MAKOLAB 0,97% 5,20 2025-09-29 16:14:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.