Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,04 zł , zmiana od tamtej pory: -75,00%

Re: Maestro dwoi i się i troi jak przy 1 gr

A pan maestro dlaczego tak tu się udziela?

Panie maestro dlaczego nie masz zamiaru odpowiedzieć mi na moje pytanie, trzykrotnie pytałem, do tego jest one usuwane?
Nic obraźliwego nie napisałem, tylko pytam.

Pisałeś że inni usilnie starają się naganiać, pewnie akcje mają tak to już jest.
Dlatego ja pytam po co ty usilnie tu się tak przez dwie doby starałeś, obserwuję to forum i widzę cię w każdym wątku.

Patrzę na powyższe cytaty i to samo pan robił gry kurs był na 1gr.

Dodam od siebie że jak brałem po 3,4gr przed podbitką to w podobny sposób pan się naśmiewał z tych co wówczas kupowali.
Ja nie jestem pazeryn dlatego oddałem po 6 i cześć po 5 i jestem zadowolony, być może kupię znów jak stanieje, zobaczymy.

W jakim celu Pan się tak tutaj stara, bo akcje pan nie ma rozumiem i widzę że spółka panu nie pasuje ale żeby całe dnie na forum ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.