Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: -22,98%

Re: Mądry zespół

Nie miałem tyle szczęścia żeby wszystko wziąć po 5 groszy z hakiem. Kupowałem przy spadkach i za 0.07 i 0.06 a część za 0.08 ale jak już tak nisko spadło zamknąłem inne inwestycje i kupowałem jak leci. Ostatnie zakupy były po 0.062 jak zaczęło rosnąć to był rzut na taśmę resztka kasy. Ludzie wystawiali po 100 tys akcji na jednym poziomie to zbierałem jak leci ku mojemu zaskoczeniu dzień po tym jak skończyła mi się kasa poszło do góry.

Nie wiedziałem czy nie spadnie na 3 grosze. Byłem zaskoczony ilością akcji na S w pewnym momencie zwatplilem czy się nie szykuje jakąś katastrofa. Ale obserwacja wpisów na Facebook plus nowe artykuły plus zakup tej skóry fantomowej upewnił mnie ze podejmuje rozsądne ryzyko.

Powiem tak na NC wszystko jest możliwe. Ja tam nie gram naprawdę duża kasa ale rzeczywiście połowę ulokowałem w naszej spółce. Zastanawiałem się kiedy będzie wreszcie zatwierdzenie nowych akcji to wtedy przesuwają się progi gotów byłem wyjść z reszty i tu wejsc z pozostała kasa ale nie udało się nie zdążyłem poza tym nadal tej emisji nie zatwierdzili o ile wiem a przekraczanie prpgow powoduje obowiązek zgłoszenia
Jeśli za bardzo nie wzrośnie do czasu zatwierdzenia nowych akcji i lodniesienia progów to może jeszcze coś dokupię no ale to zależy od poziomu cen i ogólnej sytuacji

Jeśli ktoś mówi że akcje wzrosną do 50 zł to bredzi. Realnie mamy 220 mln akcji. Zakładając naprawdę rewelacyjne informacje coś co spowoduje że wypadnie nam poranny kubek z kawą z ręki to wycena pewnie może wzrosnąć do 200 mln w wariancie max.

Tak na moje oko zrzut na 5 groszy to był Hit. Spółka z takim potencjałem nie może być wyceniona na 10 mln albo pakiet obecnej emisji na około 5 to orzesada. A zadaniem inwestora jest kupować spółki niedoszacowanie.

Myślę że do 20 groszy zakupy są bezpieczne no trochę głupio kupować jak było za 5.

Ja wam chciałem tylko jedna rzecz uświadomić że przy sprzyjających okolicznościach wzrost x 10 jest możliwy. Wystarczy poczytać pouczyć się zrozumieć co oni robią i poczekać.

Nadal. Nie wiemy co będzie z częścią szkoleniowa. Podejrzewam że teraz czekają na końcowe połączenie zmienia się progi ciekawych rzeczy się dowiemy.

Mogę się z wami założyć że informacje o przekroczeniu progów będą zaskakujące. Mogę się też założyć że osoby które otrzymały akcje nowej emisji okaże się że kupowały akcje starej. I będą musiały to podać z racji dostępu do informacji niejawnych zasadania w RN

W każdym razie to są takie moje prywatne przypuszczenia.
Wszystkiego się dowiemy jak zaczną podawać rzetelne informacje finansowe dużo zależy od tego kiedy akcje zostaną zarejestrowane akcje nowej emisji

Zalecam powrót do chemii zapoznanie się z ich artykułami spokój i cierpliwość

Jak naprawdę zacznie iść do góry osobyi bez akcji już ich nie odkupią bo będzie on żal po wzroście o 100 procent w jeden dzień no tak to działa....

Można zarabiać na wzrostach kółkach ale jeśli wreszcie przyjdą dobre i formacje zarobią tylko posiadacze akcji.

Ja już nie kupuje nie mam jak no ale będę kibicował wzrostom. Nam skromnym zuczkom pozostaje czekać cierpliwie czego sobie i wam życzę.

A tak na koniec TF robi naprawdę dobre wrażenie... Jak się uda będziemy bogaci...

Ale pamiętajcie każdy ryzykuje własną kasę tu jest wszystko możliwe. Ja jestem pełen entuzjazmu bo zrozumiałem czym pni się zajmują i jakie mają osiągnięcia ale czy to będzie sukces biznesowy to się okaże. Część osób woli poczekać i kupić jak coś już będzie wiadomo i być może wtedy też zarobią. Tyle że mnie wtedy by nie było stać na taki większy pakiet a tak zaryzykowałem mam poczekam i poważnie się zastanowię czy wychodzić przy 20 groszach rozsądek podpowiada żeby wyjść to jednak może być błąd. Zresztą obyśmy doczekali niedługo takich fajnych wzrostów.

Ja też analizowałem obroty dzień po dniu bo kupowałem trochę więcej i to nie tydzień czy dwa tylko dłużej bo musiałem kasę zorganizować. Licząc ile ja kupiłem i ile inni a miałem jakiś wglad to widzę że ci którzy zrzucali kurs nie odkupili przynajmniej nie odkupili dużo. Podejrzewam że robili zrzut na 3 grosze zostali z kasą i niewielka pula akcji które wyrzucali licząc na dalsze głębokie spadki ja akurat zaryzykowałem i tyle co będzie zobaczymy może będzie dobrze tego nie wien

Trzeba liczyć na nowe otwarcie że od teraz nie będzie emisji dla znajomych królika za 1 grosz.

Czy spółka pójdzie taka droga zobaczymy ma wszelkie warunki żeby stac się hitem no ale to zależy od polityki właścicieli ludzi którzy mają akcje i którzy tym kekruja oraz przede wszystkim od pracy pomysłów zespołu naukowców. I odrobiny szczęścia. Podejrzewam że oni nie chcą do końca życia żyć tylko z pensji akademickiej i będą chcieli zadbać o komercjalizację.. Każdy z nich dostał po 3.mln z hakiem akcji a może będą mieć i więcej zobaczymy. W każdym razie ich sukces to nasz sukces

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.