Forum Giełda +Dodaj wątek
he he he he twoje rozumowanie opiera się na takim schemacie skoro masz kredyt na dom - mega dług prywatny - to nie będziesz jeżdził samochodem ponieważ twój popyt na paliwo spadł i będziesz jeżdził autobusem 20 km. w jedną i 20 km. w drugą stronę ............???
ty zupełnie nie rozumiesz co spółka Onico chce zbudować ale na szczęście to ty nie rozumiesz ..... co do szampana to w zeszłym roku obchodziłem dwa razy sylwestra , dwa razy mijała mi godzina 12 he he he ..........i to było z uśmieszkiem .
Jak to możliwe ??? Jak masz pieniądze to możliwe ??? A masz ???
Jak masz to wystaw mi swój pakiet powiedzmy po 100 pln, między 9.30-10.00 to może nabiorę do ciebie szacunku a potem ja wystawie tobie swój, zawsze plus jedna akcja chłopczyku celem potwierdzenia że to ja he he he ................ żegnam pana

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONICO 3,57% 14,50 2026-03-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.