Rozumiem Twoją frustrację, mnie też nie jest do śmiechu, ale forum nie jest od informowania o tym, co się robi naprawdę. Poza tym, im więcej osób myśli tak jak Ty napisałeś, tym lepiej dla moich planów, bo nie wykluczam i takiego scenariusza, ze osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy mogą pisać na bankierze prowokacyjnie, by poznać plany wkurzonych akcjonariuszy.
Dodam, że kiedy do IP misia12 zaczęto się dobierać w trybie postępowania .... za dziwne wpisy i telefony, nagle pojawiło się kilku forumowiczów mis12 aby rozwodnić sprawę i bardzo utrudnić dochodzenie. Dlatego jakoś nie ufam wpisom, które sobie kpią a chcą wyciągać metody działania.
Natomiast napiszę Ci tak: data .....04.2013 akta sprawy .... 630/13. Czego dotyczą?
Ty nie wiesz, ja wiem. I mnie ta wiedza wystarczy, aby olewać sobie wszelkie kpiny i mieć wiedzę, co się dzieje naprawdę.
I wcale nie muszę dogadzać sfrustrowanym. Zwłaszcza kiedy sobie robią jaja z tych, którzy jednak czegoś dociekają.
Nie szanujesz naszych planów,OK taką postawę rozumiem, akceptuję, masz do tego prawo. , ale w takim razie nie zawracaj mi głowy i radź sobie gościu sam.