Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Maciek pogoń ich do roboty bo sprzedaży ani widu ani słychu

Rozumiem Twoją frustrację, mnie też nie jest do śmiechu, ale forum nie jest od informowania o tym, co się robi naprawdę. Poza tym, im więcej osób myśli tak jak Ty napisałeś, tym lepiej dla moich planów, bo nie wykluczam i takiego scenariusza, ze osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy mogą pisać na bankierze prowokacyjnie, by poznać plany wkurzonych akcjonariuszy.

Dodam, że kiedy do IP misia12 zaczęto się dobierać w trybie postępowania .... za dziwne wpisy i telefony, nagle pojawiło się kilku forumowiczów mis12 aby rozwodnić sprawę i bardzo utrudnić dochodzenie. Dlatego jakoś nie ufam wpisom, które sobie kpią a chcą wyciągać metody działania.

Natomiast napiszę Ci tak: data .....04.2013 akta sprawy .... 630/13. Czego dotyczą?
Ty nie wiesz, ja wiem. I mnie ta wiedza wystarczy, aby olewać sobie wszelkie kpiny i mieć wiedzę, co się dzieje naprawdę.

I wcale nie muszę dogadzać sfrustrowanym. Zwłaszcza kiedy sobie robią jaja z tych, którzy jednak czegoś dociekają.

Nie szanujesz naszych planów,OK taką postawę rozumiem, akceptuję, masz do tego prawo. , ale w takim razie nie zawracaj mi głowy i radź sobie gościu sam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.