Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Macie swoje info: Zbycie Akcji Graal S.A. przez Generali Otwarty F..

No i już wiadomo, kto sprzedawał takie pakiety. Wijata się wypowiadał w PB, że fundusze zaczynają się interesować Graalem. Mamy już pierwsze tego efekty. Dziwię się, że Generali to sprzedało. Muszą stać za tym jakieś rozliczenia między funduszami, przy okazji zbicie kursu jest. Swoją drogą wczoraj pisałem, że możliwy jest spadek dokładnie na 10.50. Niestety, o poziomach w okolicy np. 15 zł mozna zapomnieć na parę miesięcy, do lutego 2010. Postoi teraz na 11. Przetasowanie w akcjonmariacie potrwa z pół roku, maj 2010. Ja akcje mam i jeszcze dokupię, bo Spółka jest solidna, pasuje mi pod różnymi względami. Rok w rok jest na plusie, to w sumie najważniejsze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRAAL -2,30% 21,50 2025-06-16 12:01:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.