Wy macie wszyscy luki .
12 lat i ciągle czytam o tych waszych lukach .
Giełda to manipulacja i nic innego .
Spada potem rośnie i znów spada i kur rośnie nic innego . Co za problem dziś 154 za miesiąc może 230 po czym jazda w dół bo leszcz z miękiszonem w gaciach w końcu odda papier .
Dokonałem setek transakcji i też dawałem się spuszczać bo bandzie zarabiałem traciłem i tak przez kilka lat .
Teraz już tylko zarabiam .
Dowód hm .
Nie kupuj KGHM po 190 kup jak spadnie w okolice 110-130 i czekaj .
Orlen kup w przedziale 56-65 i czekaj .
CD-R kup teraz koło 190-210 i czekaj .
Mogę mnożyć te przykłady a wykresy nie kłamią ciągle spada KGHM zabawa od lat 90zl dół 190 górka i dół 109 i górka 140 i dół 112 i górka 150 .
Odpaliłem się pierwszy raz ale powinniście przestać pier.. tylko zacząć myśleć .
Tramp pierdzi akcję w dół Donald obiecuje Rafamet 900%gora Rafako trup z 37groszy na 2 zł i zjazd do zera Getin 140%dywidendy kurs odcięty spada i odrabia w dwie sesje ktoś zarobił 140%w dwa dni .
Kup Getin po 0.51 zaraz skoczy na 55-57gr
Protektor zjeba.. na 1 zł po 3 miejscach 2 zł i zjazd na 1.40 bajka 100 %w trzy miesiące.
Ile jeszcze chcecie przykładów na manipulacje . Tylko dwarda dup. i ja.a tylko to da wam zarobić na GPW a nie ku jakieś luki Ccc będzie ponad 200 na bank .
Może wyżej ja mam ustawioną sprzedaż na 230 i pewnie spadnie poniżej 180 za kilka miesięcy . Nie trujcie tego klimatu tylko korzystajcie ,xtb otworzyło ponad 140 tyś rachunków maklerskich leszcze są na GPW i tak jak ja na początku będą że strachu tracić kapitał i oddawać papier jak tylko manipulacji wkroczą do akcji .
Nie dajcie się wyleczyć nie płyńcie z ławica bo wpadniecie w te sieci .