Nie sądzę żeby mieli determinację zdobywać 95 procent. Moim zdaniem to jest wezwanie pod przejęcie kontroli tylko to się liczy....wladza i tyle . Zawsze najważniejsze i najdroższe są te udziały które dają kontrolę i właśnie teraz się to rozegra po przejęciu kontroli pozostałe akcje nie muszą być już tyle warte co obecnie ,to będzie zależało od planów THC to on zdecyduje gdzie to pójdzie i czy w ich interesie jest wzrost ceny akcji. Są spółki które mają wszystko rozwój perspektywy zyski dywidendy itp a kurs to jakieś marne ułamki wartości księgowej. Jeśli się chce można dołować spółkę ile się da jakieś programy motywacyjne , emisję itd. Ja osobiście byłem tu na poprzednim wezwaniu i teraz wróciłem pod kolejne bo co tu można stracić obecnie ? Miesiąc czasu tylko cena już poniżej 3 zł zachaczyla. A w toku wezwania może okazać się że aby osiągnąć jakiś konkretny próg np 66 procent będzie musiał coś dodać bo okaże się np że cena 3 zł da im niewiele a 3.7 da im już np 66 procent i lepiej będzie im dodać te 70 gr i kosztem kilku milionów mieć pełnię władzy. To wszystko okaże się w trakcie wezwania i nie jest jeszcze przesądzone. Nie ma bezpieczniejszej inwestycji miesięcznej perspektywie. Wezwanie bezwarunkowe fundusze na pokładzie przejęcie spółki a stracić w tej chwili można tyle co na prowizji. Nie spodziewałem się takiego zejścia ceny bo bym zaczął kupować teraz a nie trochę wcześniej.