Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,79 zł , zmiana od tamtej pory: 19,90%

Re: Łooo Panie, Pan Sominka 9.45% 3mln Akcji

"To się nie liczy ile kto ma ale kto jaką średnią ma. Póki co ta jego dalsza desperacka akumulacja raczej "in minus" bo cena zalicza kolejne minima. Ja jednak wolę mniejszą łyżka a bez dławienia i zaparć. Ja tutaj na poziomach 1.86zł będę realizował 100% zysku ze zbycia papierów bydgoskiej spółki gamingowej, natomiast Pan Sominka będzie sobie nadzieję robił na to że może kiedyś wyjdzie "na zero". Zasobny portfel to jeszcze nie znaczy że zasobna głowa. Za tydzień ładny pakiecik nabędę w ramach skupu i nieważne czy będzie po 0.69 czy po 0.99zł bo przy holistycznym podejściu do inwestowania nie ma znaczenia. Oczywiście najlepiej jakby spadało bez końca ale tylko kwestia czasu kiedy uczestnicy warszawskiego rynku kapitałowego obudzą się i dostrzegą promocję jak na Black Freeday.
Pozdrawiam cierpliwych."

Te Skwarek.

Ty sobie czekaj na te 1,8 ...

Ja zrobię inaczej. Kupię po 80gr i upchne ci po 1,0zł a ty już to dalej sobie pchaj w górę :)

Mi 25% zysku wystarcza .. tu 25, tam 25 i rocznie wykręcam piękne wyniki :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VIVID -3,84% 0,95 2025-10-10 17:00:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.