Forum Forex +Dodaj wątek

Re: LOLEK do lolek

1. ja nie uwazam ze tu sa sami zarabiajacy, sama mam wiele zlych wejsc i SLe zzeraja mi zyski, o czym pisalam nie 1 raz, nie mam dlugiego stazu - ucze sie - o tym tez pisalam
2. co to znaczy ze "nic Ci nie wchodzi" ?
spojrz na moj post do Baxa z 12 marca br po 22-giej - napisalam wtedy ze jesli korekta spadkow dojdzie do 1.10 to bedzie musiala sie przeksztalcic w korekte rzedu 1.18 - zaraz potem edek ruszyl w gore - fakt, osiagnal "jedynie" 1.17+, ale biorac pod uwage ze gdy to pisalam edek byl na 1.06/7 pomylka nie byla az tak duza to po pierwsze, a po drugie sam fakt przewidzenia zmiany trendu przeczy Twojemu stwierdzeniu
gdy edek byl na ok.1.14 (nie pamietam daty niestety) pisalam ze zasieg spadkow na edku jest 1.058 - edek doszedl do 1.067 - znow "pomylka" z mojej strony - no rzeczywiscie masz racje hahhahahaaaa
3. pisze zawsze w duchu "powinno" - bo kazdy trader wie, ze rynek w kazdej chwili moze sie odwrocic i zrobi co on uwaza, a nie to co trader chce czy wie na pewno, wiec albo nigdy nie byles traderem, a jesli byles to wlasnie z tego powodu - pewnosci co do ruchu rynku - wyczysciles swoj depozyt
4. to moj ostatni post do Ciebie, bo rozmowa z Toba jest jalowa tym bardziej ze uzywasz argumentow niezupelnie zgodnych z prawda, a o swoj depozyt pozwol ze sie bede martwic ja i nie potzrebuje/nie chce doradcow
prosze zebys wiecej do mnie nie pisal