Odpowiem ci chociaż mi się nie chce. Ale jest szansa że ktoś przemyśli te twoje wywody.
Kolejny raz jest tu wymieszane wszystko. Trochę faktów, trochę półprawd i plotek, duża część twoich urojeń. Ale ja w sumie nie o tym.
Kurs lmg był na szczycie w dobrym okresie gamingu i kiedy w spółce było wyraźnie lepiej niż obecnie. Był wtedy w okolicy 40. Teraz jest na 3.75
Ty i sam jako wielonikowiec albo grupa troli teraz namawianie do sprzedaży. Dniami i nocami setkami postów. Tracąc tu czas (on kosztuje) ...wy teraz naganiacie pisząc uciekajcie,???. Czy ty brusso już uciekłeś czy właśnie kupujesz? Przed premierą. Bo jak widać Frozen way robi wszystko by dokończyć produkt. Główna grę i dodatek. Daje kasę i ludzi. A ty drzesz jape uciekajcie.
Ktoś kto kupił np po 40 wydając 100k ma obecnie uwzględniając inflacje 6 tys. To ja się mogę podcierac takim groszem. A ty drzesz jape uciekajcie. Ty trollu przebrzydly i manipulatorze. Twoje gierki są tak czytelne że dziecko się pozna. Wyobraź sobie że ja poczekam tu spokojnie na kurs X5 dobierając co chwila. Niż na parę groszy sprzedam co mam. Tyle w temacie twoich punktów ciamajdo