Szanowny ,nieoceniony tor. W jego mieście lekarz ,już tylko arab z żoną, a ten spokojny. Też się ustawiłem jako obserwator.
Dzieci za granicą i nie wracają. Wnuki studiują na dobrych uniwersytetach i nie bardzo chcą wiedzieć ,co dalej z tą uśmiechniętą krainą szczęśliwości z której ja nie chcę wyjechać. Wyjeżdżam tylko do dobrych klinik na kuracje.
Ilu Polaków może tak żyć? Powróciłem do Polski po 23 latach biznesu za granicą. Dyskusja trudna z każdym, czy
to pepe, czy darek. Takich skrajności jak ptak123.. nie uwzględniam / 900 mld długu łącznie z planowanym budżetem
to wina PiS / Już dziś 0bsługa długu zagranicznego to 120 mld. a codziennie zadłużamy się na 900 mln. Nie przeraża mnie to. Uwzględniając możliwości rozwoju / upadek rolnictwa- Mcosur, energetyki - zielony ład , transportu, służby zdrowia itp. /
uważam ,ze mojej Polski już nie ma. Żydo - komuna zwyciężyła a kościelno - patriotyczne uniesienia to przedłużenie agonii.
Dlatego drogi torze, spożywam w towarzystwie odpowiednie napoje, bo tego na trzezwo nie da się znieść.
Pozdrawiam.