Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: linie trendu

ale te 33 tys daje dywidende 3% bo kapitalizacja tej spólki to 1,3 mln :)

a czy jest w trendzie spadkowym to bym polemizował widać było silną obronę w piątek przy 20 groszach. Myślę, że niżej nie spadnie już - tańszych spółek ze zdrowymi fundamentami nie ma na NC. To nie jest Nemex który dopiero rozkreca biznes tylko już dziłająca spółka ktora może się pochwalić zyskiem netto za dwa ostatnie lata.

Prognoza na 2012 to prawie 500 k zysku netto wiec jak tylko beda sie pojawiac kolejne umowy tak jak ostatnio na 300 tys zł to powinnośmy szybko ruszyć z powrotem do góry
Nie bede piasał ze za miesiac bedzie tutaj 80 groszy bo tego nie wiem ale wydaje mi sie ze spolka jest totalnie zdolowana jesli chociaz odrobine wierzy sie w prognozy na 2012 :)

A i w przeciwienstwie do novy tutaj raczej nikt z głownych nie powinien sypac na razie - wzieli 600 tys z emisji za IV kwartał mieli ponad 200 tys zysku netto tak ze wygląda na razie bezpiecznie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.