Takich spółek na giełdzie jest mnóstwo i jakie to ma znaczenie, jeśli ktoś raz na jakiś czas w nie wchodzi i spekulacyjnie zagra, co jakiś czas są tu ruchy godne uwagi oczywiście z małym kapitałem na takich spółkach nieraz się zabawię na krótko, większych pieniędzy i na długo bym tu nie włożył ale ostatnio akurat kupiłem po 0,92 i załapałem się na 1,50 wprawdzie niewielką kwotą ale trochę zysku wpadło teraz odkupiłem po 1,09 zobaczymy co z tego będzie możliwość ruchu do 2 zł.widzę ryzyko straty do zaakceptowania , nie rozpisuję się że spółka jest mega dobra , pokazała dobry wynik z wykresu możliwość 2 zł , jakieś ploteczki nawet po forum widać że coś jest możliwe i tyle w temacie nie ma co się strasznie tym ekscytować nikomu na długo bo tego nie polecił ale ile spółek giełdowych byście komuś na długo polecieli, nikogo do zakupów nie namawiam bo równie dobrze może powrócić do 0,80 ale patrząc na potencjał wzrostu i straty dla bawiących się niewielkimi pieniędzmi godne zainteresowania. Obserwuję wiele spółek w duże wchodzę większymi pieniędzmi a ta to tak z przypadku