Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,38 zł , zmiana od tamtej pory: -56,58%

Re: Lecimy na 12

Ja pognije na synektiku, po wynika moja spółka pokaże wzrost przychodów i zysków r/r a co pokaże arctic.?
W zeszłym roku kurs powinien dobić do 40zl przy tych zyskach ale tak się nie stało ze względu na obawy przyszłych zysków więc kurs oscyluje w okolicach 20zl (dywidenda). Jestem przekonany że po wynikach zdarzy się tu to samo co na grodnie, zysk oczywiście będzie niższy, przychody raczej też- obiektywnie będzie tu kilka razy więcej % na akcje niż na beneficie Dino lpp cdprojekt r22 itd ale znacznie niżej niż rok temu zatem co zrobi wywalający od kilku miesięcy?
Na bananie wystarczy aby kurs zjechał.
Nie jestem Twoim wrogiem, byłem długo na arcticku, wyszedłem za późno, pożniej niż transek (gość przewidział dokładnie co się wydarzy - szacun). To jest bananowa giełda, tu liczą się espi, umowy o nic nie ważne ale aby były:).
Ktoś wyda gre za rok, ktoś podpisał umowę w USA o współpracy (bez kwot) to ktoś planuje zwiększyć przychody, poprawić marżę itd. Twarde dane, fundamenty nie mają żadnej wartości.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARCTIC -0,50% 7,98 2025-12-17 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.