Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,73 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Leci jak kamień w wodę

Ja tu jedyne co widze to grę na jak najwieksze znudzenie dotychczasowych akcjonariuszy ktorzy juz de fakto są dobrze zarobieni na wziecie przez wymeczenie kursu do tego stopnia aby sprzedać co niektorym swoje posiadane akcje trakcji a juz w niedługim czasie zarobienie na nich ładnych parę procent ale to w dłuższej perspektywie może zadziałać na paru znudzononych posiadaniem waloru(tych liczących na szybki zarobek i kolkowiczow chociaz tym drugim to w to graj)jednakże nie zadziala na tych co postrzegają spółkę (w tym mnie)jako perspektywiczną i z dużym potencjałem do dalszych wzrostow i z coraz lepszymi wynikami z realizowanych inwestycji tudzież planowsnych mających nastąpić w2026 r i pozniej.ps Miazga napisz coś jakiś watek poparty analizą lub wiadomościami z otoczenia co wg ciebie ma mieć niby tak znaczący spadek na trakcji bo jakoś argument ze leci jak kamien w wodę a spadek tylko2% to jest dobry chyba tylko dla ciebie do straszenia a dla mnie to kosmetyka .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TRAKCJA -0,45% 4,45 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.