Ok, mój wpis mógł zabrzmieć trochę "uszczypliwie" w stosunku do spółki. (przyznaję)
Dnia 2025-04-30 o godz. 07:15 ~Fakt napisał(a):
> To chyba nie chodzisz tam gdzie trzeba.
Może nie chodzę - a czy ktoś z forum jest w stanie podać jakiś konkret, co spółka ostatnio budowała (lub aktualnie buduje) ?
I tu nie piszę złośliwie, naprawdę. Pisałem jakiś czas temu do spółki i Pan Prezes mi odpowiedział (szybko zresztą). Tylko, że dość ogólnikowo. A pytałem m. in. o ostatnie 3 projekty, które zrealizowała spółka IDH S.A.
Dlatego zapytałem tu na forum, czy ktoś coś widział, coś wie ?
> > Spółka wykazuje przychody koszy, należności i zobowiązania krótkoterminowe, czyli działa w biznesie - patrz raporty okresowe.
> > I co jeszcze trzeba stwierdzić, po restrukturyzacji wyniki nie wyglądają źle.
I z tym się w pełni zgadzam ! Zresztą nawet jakiś czas temu pisałem tu na forum, że z raportów sytuacja wygląda nawet korzystnie. A przynajmniej rozwojowo.
Cholera, tylko te rozmowy o projektach z kontrahentami... "Powinny się one przełożyć na podpisanie umów... jeszcze w tym roku"
To jest pisane w raportach okresowych od 1,5 roku. I na razie nic. I znowu - dlatego tak fajnie by było wiedzieć, czym aktualnie zajmuje się IDH S.A. Co aktualnie buduje / zbudowała ta spółka. Wtedy można by mieć jakieś większe wyobrażenie o przyszłości, nieprawdaż ?
Ja bym tu nawet coś więcej zainwestował, tylko niewiele wiadomo na temat spółki. Tzn przynajmniej ja niewiele wiem, choć starałem się coś znaleźć, pisałem maila...