Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,28 zł , zmiana od tamtej pory: 92,19%

Re: Lasek za Laska w RN :-))))))

Ok, mój wpis mógł zabrzmieć trochę "uszczypliwie" w stosunku do spółki. (przyznaję)

Dnia 2025-04-30 o godz. 07:15 ~Fakt napisał(a):
> To chyba nie chodzisz tam gdzie trzeba.

Może nie chodzę - a czy ktoś z forum jest w stanie podać jakiś konkret, co spółka ostatnio budowała (lub aktualnie buduje) ?
I tu nie piszę złośliwie, naprawdę. Pisałem jakiś czas temu do spółki i Pan Prezes mi odpowiedział (szybko zresztą). Tylko, że dość ogólnikowo. A pytałem m. in. o ostatnie 3 projekty, które zrealizowała spółka IDH S.A.

Dlatego zapytałem tu na forum, czy ktoś coś widział, coś wie ?

> > Spółka wykazuje przychody koszy, należności i zobowiązania krótkoterminowe, czyli działa w biznesie - patrz raporty okresowe.
> > I co jeszcze trzeba stwierdzić, po restrukturyzacji wyniki nie wyglądają źle.

I z tym się w pełni zgadzam ! Zresztą nawet jakiś czas temu pisałem tu na forum, że z raportów sytuacja wygląda nawet korzystnie. A przynajmniej rozwojowo.

Cholera, tylko te rozmowy o projektach z kontrahentami... "Powinny się one przełożyć na podpisanie umów... jeszcze w tym roku"
To jest pisane w raportach okresowych od 1,5 roku. I na razie nic. I znowu - dlatego tak fajnie by było wiedzieć, czym aktualnie zajmuje się IDH S.A. Co aktualnie buduje / zbudowała ta spółka. Wtedy można by mieć jakieś większe wyobrażenie o przyszłości, nieprawdaż ?

Ja bym tu nawet coś więcej zainwestował, tylko niewiele wiadomo na temat spółki. Tzn przynajmniej ja niewiele wiem, choć starałem się coś znaleźć, pisałem maila...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDH 8,85% 2,46 2025-11-24 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.