Kolego ale ja mam pytanie – do kogo Ty masz pretensje? Masz 40 K tego papieru? Chłopie nie mów mi że dałeś się podpuścić inwestorowi. Kto mówi że certyfikat MDR miał być w pierwszym kwartale?
Jeśli chodzi o wywiad z prezesem tej firmy to on wspomniał jedynie że – certyfikat prawdopodobnie – będzie w pierwszym kwartale. Jeśli szukasz kogoś innego to po pierwsze spójrz sobie w lustro że dałeś się na to nabrać, a po drugie zweryfikuj posty inwestora który od bite pół roku, naganiał że certyfikat MDR będzie już jutro.
Wiele razy wyjaśniałem tego typa, być może trochę na darmo, i nieraz Ty również, śpiewałeś razem z inwestorem komentarze na mnie że ja jestem trollem spadkowym. Teraz wisisz z 40 K tego papieru i masz pretensje?
Ja mogę powiedzieć do Ciebie tyle, odbierz to jako lekcje od życia. A te 40 K papieru wcale nie musi się zmarnować bo prędzej czy później być może ten certyfikat przyjdzie, będzie jakaś lekka podbitka to sobie chociaż to po prostu sprzedasz i może odrobisz stratę.
Bo przy tym jak ta firma się porusza to jakiekolwiek ruchy, projekty czy sprzedaż tego ich niby przełomowego produktu to to będzie najwcześniej za rok-dwa-trzy.
Wspomnieli że chcą przejść na rynek główny, pół roku temu – mówiłem że ten proces trwa co najmniej jeden rok. Inwestor i być może Ty, ja już nie pamiętam, cisnęliście ze mnie że trol spadkowy blablabla. Teraz ostatnio sama spółka podała w tym wywiadzie sponsorowanym na stronie głównej bankiera że przejście na rynek będzie najwcześniej – na wiosnę 2026.