Zadaj to pytanie na forum asbis lub jak masz dostep do danych i zagranicznych portali allview i kazama, obejrzyj ich wyniki w pierwszym polroczu, a potem wroc i zadaj to pytanie raz jeszcze... . Marza brutto jest bardzo przyzwoita, na poczatku roku obrali zla droge, wpakowali sie w niepotrzebne koszty targowo/marketingowe i zaliczyli kosztowna porazke z infinity przez co znaczaco obciazony zostal finalnie wynik netto... ale jak pisalem wczesniej nauka w las nie poszla i mam nadzieje infinity II w grudniu przelamie rynek w sposob w jaki miala to zrobic wersja pierwsza i w jaki to zrobil axe i najprawdopodobniej dolaczy l-line. Mysle jednak, ze to nie jedyne ciekawe premiery i odswiezenie calego portfolio, zauwazylem rowniez duzo sprawniejsze zarzadzanie cyklem zycia produktu niz w poprzednich sluchawkach... . Wielokrotnie zadawalem sobie sporo zachodu zeby ocenic przyszlosc spolki na najblizsze kilka kwartalow do przodu (w tej branzy trudno prognozowac dluzej) i jak dotad zawsze mi sie to oplacalo :). Ja pakiecik juz mam, jak zgrywusy beda chcialy jeszcze zejsc za piec dwunasta ponizej 3 to ja trzymam w skarpecie na ta okazje tez :). Po prostu uwazam, ze obecna kapitalizacja ponizej 25m jest zanizona.