Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,90 zł , zmiana od tamtej pory: -59,09%

Re:Kurs spółki ssie

@ubrany
To oczywiste, że obroty na Bumechu nawet te mniejsze musiały być kilkukrotnie większe niż na PLI bo chociażby samych akcji jest 5-krotnie więcej, a i rynek podstawowy daje możliwości zupełnie inne. Choćby fundom...

Nie wiem jak możesz być 300k w plecy na PLI ale ok przyjmuję,że tak jest. Naprawdę uważasz, że FanPli jest płatnym naganiaczem? Tak jak ja jestem naganiaczem i na etacie w MCI xD To jest tak infantylne,że aż nie che mi się tego komentować. Oczywiście ci co mają akcje widzą spółkę w różowych okularach, a ci co ich nie mają albo sporo stracili widzą ją zupełnie inaczej...Ja widzę szanse, ale i zagrożenia.
To giełda i to są podstawy! Wystaw te swoje akcje po 20zł i po kłopocie. Co za różnica czy te 2k akcji sprzedasz po 21 czy po 20 czy po 19zł przy stracie 300k zł? Skoro nie wierzysz w spółkę nie wierzysz w jej core biznes to po co się męczyć ;) U mnie PLI to też najgorsza pozycja w portfelu tyle, że praktycznie bez straty ale i bez zarobku....
Najgorsze na dziś to nie znaczy,że będzie najgorsza "jutro" no i po tylu latach na forum nie wylewam swoich żali na forach bo nie jestem dzieciakiem i wiem że giełda to zabawa dla dużych chłopców. Kiedyś mnie wyj....li na Gancie na 70k zł. Dasz wiarę, ze nie napisałem żadnego słowa na temat tych sqrwysynów, KNF itd? Ot przyjąłem to na klatę i jest w zupełnie innym miejscu. potraktowałem to jako naukę, która jak widać po moim PIT za 2021 całkiem nieźle procentuje.....
To tyle...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 9,00 2026-02-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.