Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,23 zł , zmiana od tamtej pory: -30,40%

Re: Kurs odwieszony ! ! !

No idzie na 2zl...ludzie tomczak to jest mega zło...sprzedaje resztki zeby mial na adwokata..moj kolega stracil 250tys...jest adwokatem w warszawie u ..no nie bede pisal..to jest mega zlo...jak nie to niech mnie pozwie..tak mi adwokat powiedzial.....ten gosc klamal..dorobil sie okolo 160mln..tylko teraz te wszystko..moj kolega z legi co go hu...wyj....poczekaj..ten zlodziej jest skonczony....oni maja kase ale h.nie daruja tak jak i ja..wczoroj piles dobre wino..jutri mozesz h...to nie pic..zglos to ze cie ktos h..sledzi i jestes zerem ...w warszawie..bo oklamas gosci ..a nie zlodziei takich jak ty....piekny zlidziej bedziesz siedzial ..jak masz jakies cos to idpisz zlodziejiu....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NFPL 0,00% 0,16 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.