Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: kurs bedzie wysoko kto mi sprzeda tanio akcje

MWTRADE jest liderem na rynku i
> jego cena spada, nie dlatego, ze nie
> 'lubia' go juz inwestorzy,a dlatego, ze
> zawiera mniej umow. Pytam sie wiec, dlaczego REMEDIS ma
> zawierac ich wiecej skoro jest nowa spolka na rynku.
> Wyglada na to, ze rynek sie kurczy. Mam obawy, ze nie uda
> im sie uplasowac 200 milionow obligacji, no moze za 2-3
> lata. Do tego czasu moze zmienic sie duzo, np. upadlosc
> szpitali i niewyplacalnosc samorzadow.

Dlaczego rynek jest chłonny ?...
http://www.medicalnet.pl/Electus--potrzebne-208-mln-z%C5%82-po-kwietniu,wiadomosc,2,czerwiec,2011.aspx

Rynek juz
> uwzglednil wszystkie informacje w cenie akcji, ktore bede
> teraz spadac pod wlasnym ciezarem.

Apeluje, aby nie
> naganiac chamsko na wzrosty, bo wielu niedoswiadczonych
> inwestorow moze stracic swoje oszczednosci. Nie jest to
> uczciwe !!!
PS. Popytaj maklerow co mysla o rynku
> 'medycznym'

Ja przynajmniej nie uważam żebym naganiał.... a szczególnie chamsko. Pisze co myślę i kieruję się tym. Maklerów nie pytam bo tych co znam to się innymi tematami interesują.
Jednak ostatnio w trakcie szkolenia online był analizowany Remedis ... prowadzący określił go jako najlepsza spółkę pod względem pro wzrostowym dnia.
Jak znasz jakiś maklerów lub techników to poproś ich o analizę :).
Każdej spółce można takie % przypisać. Bo MWT ile urósł % od emisji? Licząc od dołka to był w porywach ~~ 2000 % i się dziwisz że spada ?... choć nie jest to też wyznacznikiem gdyż spółka się rozwija i widocznie na tyle zasłużyła.

I prosiłbym o nie obrażanie Mnie bo wiem ile wynosiła cena emisyjna Remdisu... :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REMEDIS 0,00% 0,08 2023-08-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.