Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,58 zł , zmiana od tamtej pory: 156,90%
Pan plereza ode mnie z biura, który jeszcze ma pracę ale za niedługo odpali, bo będę mu musiał płacić chyba hektarami w Dorohusku, jest łaskawy cały czas być na czymś mocno działającym - też to chcę.

Dwa cytaty z powyżej:

- kłócą się o grosz a zaraz zapłacą 1pln więcej
- wszystko sie zgadza oprócz ostatniego punktu.............ciekawe (chodzi o to, że 9 zł nie zobaczymy już nigdy)

co do pierwszego, nikt się nie kłócił o grosz, ani o 5, więc tekst z tzw. d....
co do drugiego, no to albo zapłacą 1 pln więcej, albo 8,50 pln więcej?, bo to jest spora różnica jednak.

Panie plerezo, mój ty etatowy popychadle, weź no mi objaśnij ciemnej prezesinie, z jakiej to paki majom zapłacić 1 pln więcej, albo nawet dziewięć. Przecież ja już nic nie mam zamiaru zarobić, wszystko wydać, a Dorohusk i Zakroczym to już będzie sprzedawał syndyk jak ogłosim niewypłacalność. I w odróżnieniu od nas, to pewnie się z tym uwinie w trzy miechy max.
  • kurs Autor: ~plereza
  • Re: kurs Autor: ~9000
  • Re: kurs Autor: ~plereza
  • Re: kurs Autor: ~JeżyR
  • Re: kurs Autor: ~Skymler
  • Re: kurs Autor: ~Notariusz
  • Re: kurs Autor: ~jan
  • Re: kurs Autor: ~Notariusz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SKYLINE -1,97% 1,49 2025-10-17 15:52:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.