Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: kupujcie okazja !!!

hm skoro to taka okazja z tym Jupiterem to bierz kredyt i kupuj .Co do Teliani to jestem już bez akcji ,sprzedałem grubo wyżej niż dzisiejsze poziomy .Generalnie już miałem odkupować jak by było poniżej 40gr.Ale na razie się wstrzymuje bo jest duże zagrożenie ,np.to że te wina będą sprzedawane na innych rynkach np.Rosji co robi konkurencje dla naszego rynku ,zapewne cena wzrośnie wina ,duże zagrożenie to też wzrost dolca .O ile pamiętam to jeden rok właśnie przez rozliczenia walutowe mieli ogromną stratę.Nie wiemy jakie oni mają umowy itd.Niestety ale nasza firma to tylko diler tego wina i możliwe duże zagrożenia .Ja nie twierdze że Teliani to be bo tak nie jest ,przeglądając cały nc to teliani jest jak blue chip.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GHYDROGEN -3,23% 1,50 2026-02-11 10:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.