baltic jak i wszystkie spolki Janusa to dla mnie czysta spekulacja na ta chwile, cala grupa INDYGO to sliski temat ;) chociaz jesli by baltic ruszyl z produkcja i znalaz odbiorców moze byc jak na EEX ;) cicho licze ze wywali znowu na przynajmniej 1,4 ale zobaczymy,,, jutro pokaze czy to chwilowa podbitka czy zmiana na dluzej, jesli na dluzej moze byc grubo!
na spolkach grupy indygo zarobilem calkiem niezle, LZMO sprzedawalem powyzej 6 zl :D baltic powyzej 5zl indygo powyzej 2zl
pozniej sporo stracilem na LZMO bo odebralem ze srednia 3,5 i oddalem po 2,4 :/ ale i tak bilans mam mocno dodatni, na ostatnim zrywie balticu tez bylem ;) teraz na baltic srednia moja to 68gr wiec jest przyjemnie, mam tez troszke indygo i lzmo tez po taniosci wiec prawdopodobnie uda mi sie znowu zarobic
tak czy siak gram tam o wiele mniejszymi pieniedzmi niz na DUO, na duo mam 10 raz wiecej kapitalu zainwestowanego.
na czym jeszcze grasz?
ja licze teraz na brastera, cel 24 lub 30zl ;) w dluzszym terminie lub nowe maxima
mam tez nie malo URSUSa ktorego dokupuje po spadkach ostatnich (np wczoraj) tutaj powinien byc niedlugo mocniejszy ruch w gore ;)
mam tez EEX kupiony gdy walnal ostatnio w 10zl ;) a takze groclin, ostatnio zrezygnowalem z prochnika, stracilem w niego chwilowo wiarę :-P ale ogolnie ten rok idzie niesamowicie dobrze,,, oby tak dalej!