Jak obiecałem daję znać co sądzę o grze. Według mnie jest to idealna pozycja na Switch, oczywiście targetem tutaj jest tylko dorosły gracz. Gra jest przygodówką tekstową bez fajerwerków. Ale historia jest naprawdę świetna wciąga jak dobra książka. I o to właśnie chodzi w grach tego typu. Postawiono na historię i sposób jej opowiadania. Nie doszedłem nawet do połowy ale mam wrażenie, że gracz ma raczej mały wpływ na fabułę co nie zmienia faktu, że gra wciąga. Wizualnie jest bardzo pozytywnie jak pisałem bez fajerwerków bo nie miało ich być ale jest poprawnie. Małe animacje i bardziej gifowe efekty nie przeszkadzają w grze. Podsumowując faktycznie gra jest przyzwoita historia bardzo dobra a to duży plus. Dla moli książkowych i fanów historii o wampirach pozycja obowiązkowa. Jeśli chodzi o stronę biznesową jako akcjonariusz mogę powiedzieć, że gra zwróci się bardzo szybko i będzie zarabiać kilka miesięcy po premierze. Na pewno za miesiąc lub dwa poleci na przecenach na switchu i steamie za 10 zł znajdzie sporo pozywynych odbiorców. Aha jeszcze jako gracz dodam, że na pewno ją ukończę i w wolnej chwili zagram w Coteries. Podoba mi się jej wyrafinowany sznyt takiej gry dla nieco wyższej i lepszej kategorii graczy coś jak niszowa gierka dla oczytanych i inteligentnych graczy.