Dnia 2015-05-28 o godz. 16:26 ~grzyb napisał(a):
> wg mnie zmienił sie trend... spadło z 1.15 zł na 39 gr i odbiło ( info ) .. wczoraj było 38 % na plusie wiec dzsisiaj i tak ładna sesja .
>
to było info z innej spółki... odbicie było sztuczne i kontrolowane zobacz na wolumen... trochę odebrano od ulicy ale to maleńkie ilości... zapewne zabieg wprowadzenia forumowiczów w bład miał dźwignąć kurs w górę. To ciekawe zagranie było dość często stosowane nawet przez dość duże i poważne spółki bo bardzo łatwo leszcza lub początkującego oszukać i ograbić z golda.
Tu już nie ma leszcza są tylko grubi, wtajemniczeni i desperaci, którzy zakopali te akcje w swoich podziemnych portfelach inwestycyjnych. Sam zastanawiam się nad kupnę bo obserwuję jakiś czas "pana" co organizuje nam tutaj określone poziomy. Zdolności jego sięgały 115gr. gdzie duża zasługa w tym wyniku spoczywa na ulicy. Amplitudy były fantastyczne to prawda można było nawet 200% w dzień zrobić przez nieuwagę sternika ehehehe
tutaj dla sternika należą się gratulację ( dla was panowie i panie) bo zrobiliście naprawdę ciekawą rozgrywkę. Zastanawiam się czy to był fart czy doświadczenie... jesli doświadczenie to działajcie dalej i pokażcie że możecie wskoczyć na 140gr. i wyżej... jeśli to się zdaży to zasponsoruję wam rezonans w tej amplitudzie na kilka sesji :) podstawa to synchronizacja i myślę, że załapałem częstotliwość ;) pozdro dla dietetyków ;P