Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  56,40 zł , zmiana od tamtej pory: -10,02%

Re: Ktoś chciałby się nauczyć inwestować?

Dzieciaku, widzę, że jesteś mocno odklejony.
Kurs nie leciał dlatego, że ktoś przeczytał coś co ja wiem nt. spółki (bo rzadko kto potrafi się do tego odnieść - a nie interesują mnie bzdety o tym, że Facebook ma bezpłatne czaty albo, że byle student potrafi napisać czata w weekend) ale dlatego, że głupsi od ciebie sprzedawali po spadku rzędu 50-100 groszy.
NIe jesteś żadnym inwestorem (zepsuty zegar dwa razy na dobę też pokazuje dobry czas), ale pryszczatym kolesiem, który ma wolne od szkoły i ma dużo czasu...
PS. Wrócił CDR, wrócił DAT i wszystko wskazuje, że rozpoczął się powrót TXT.
Lada moment nastąpi czas, gdy będą wam przypominane wasze brednie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TEXT -0,49% 50,75 2025-10-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.