Nie będę niczego przekazywał zarządowi, bo się z nimi nie koleguję i nie mam kontaktów, ale szury z forum oczywiście uważają, że ktoś piszący sceptycznie musi być znajomym zarządu.
Resztę moich akcji oczywiście sprzedałem po ogłoszeniu info o wezwaniu. Siedziałem tu kilka lat, wyszedłem na kilkadziesiąt procent na plus, ale jestem oczywiście rozczarowany.
A co do waszej "walki" o godziwą cenę to złudzeń nie mam - nie będzie żadnej walki. Żaden z was, drobnych, na walne nie jeździł (żeby nie było - ja też dawno na walnym nie byłem), spółką się nie interesował. Jak próbowaliśmy w 2018 zrobić tu porozumienie drobnych akcjonariuszy, to zabrakło nam kilkudziesięciu tysięcy akcji do 5%, wielu z was się nie zgłosiło, a teraz nagle się obudziliście, jak zarząd zrobił wezwanie już po tym, jak wyszło ze spółki Value, które tu mogło być największą siłą w walce o godziwą cenę, a które przy braku wsparcia drobnych samo wywalczyło jedynie 5,44 mając nawet własnego człowieka w RN?
Wy uważacie, że wywalczycie więcej? Przykro mi, ale jestem realistą i w to nie wierzę.