Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: KTO JEST NA WALORKU

Jestem na akcjach od początku. Moim zdaniem papier mocno perspektywiczny polecam lekturę Dokumentu informacyjnego. Sporo dokupiłem w przedziale 0,8-0,9 (naprawdę dziwę się ze ktoś wyrzuca takie akcje z 20% stratą w stosunku do oferty, kurde ten ktoś w ogóle nie czytał DI). Biznes fajnie się rozwija, plany na ten rok ambitne, na kolejne jeszcze bardziej, rynek na którym działają jest spory więc mogą je zrealizować. Nie wierzyłbym w te plany ale za spółką stoją osoby które już 20 lat robią w bankowości (np. Janusz Tchórzeski -kto nie wie niech poczyta). Jeśli zrealizują chociaż połowę z tego co mówią to będę zarobiony x6. Co najciekawsze ryzyko pożyczek (czyli tych które nie sciągają) jest na poziomie 8% to rewelacje, muszą mnieć rewelacyjny syytem do zarządzania ryzykiem. Odnośnie sprzedaży na jesieni, to piszą, że jak sprzedaż będzie iść tak jak idzie to będą robić drugą emisję.

p.s. jak opublikują dobre wyniki za II kw i podtrzymają porgnozę 2,1 mln zysku to ja dokupuję To nie jest starup, tylko pożądnie zarządzany biznes

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FEMTECH -0,65% 0,31 2026-03-25 09:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.