Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,88 zł , zmiana od tamtej pory: 29,51%

Re: KSG potencjał wzrostu 2000-3000 %

Dnia 2025-06-25 o godz. 14:32 ~HommoH napisał(a):
> @dede @kumaty
> > Chciałbym żebyście mieli rację ale...
> > Na NATO szczycie mówi się że Federacja ma kasę do walki do 27 roku. Czyli w połowie przyszłego roku będzie na poważnie zainteresowana pokojem.
> > Co to oznacza? Że ksg może opublikować wyśmienite zyski kwartalne jeszcze cztery razy.
> > Jednak bez publikacji cen kupna 10% akcji od Siergieja i cen sprzedaży akcji niewiadomo komu trudno przystępować do fundamentalnej wyceny akcji.
> > Spadek do 2.3 jest dla mnie bardziej prawdopodobny niż 3000% wzrostu które dostrzegł ksg2 przy cenie 4 złote.
> > Postanowiłem przezimować z akcjami, zostanę z nimi do połowy 2026.
> > Jednak optymistyczne teksty kiedyś mnie irytowały teraz tylko śmieszą.
> > Howgh pozdrawiam kolegów (z wyjątkiem ksg i ksg2 bo ich pisarstwo nie zasługuje na pozdrowienia)

Szanowny HommoH
Dlaczego nie ma pozdrowień dla mnie, czym podpadłem?
Przypuszczam, że dlatego, gdyż piszę pozytywnie i zgodnie z faktami o spółce KSG.
Mnie nie interesują zabawy w różne przytyki na forum.
Do nikogo nie mam żadnych uwag, ale tu muszę po raz kolejny odpowiedzieć.

Dobry człowieku, zajmuj się spółką, jej sytuacją.
Proszę pisać o spółce a  nie o mnie.
To nie jest forum o osobach ale o firmach.

I na koniec uwaga, jeśli ma dalej spadać , to po co trzymasz akcje do połowy 2026?
Najlepiej sprzedaj teraz, mniej stracisz.
Ale nie, spekulant (jak sam określił siebie) będzie pisał niby dobrze ale naprawdę zniechęcająco.
Niech inni sprzedają, on tanio odkupi.
Ludzie myśleć samodzielnie, nie dać się podpuszczającym spekulacyjnym wpisom

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KSGAGRO 0,81% 3,73 2025-10-20 16:23:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.