PIACH EWIDENTNY TO WIDAĆ. Mnie ciekawi dlaczego komunikat o wyjściu został umieszczony podczas sesji a nie po niej? i dlaczego nie wyszedł od razu ze wszystkiego? bo niby nie mógł? albo nie potrafiłby? ludzie przecież to Pan Jacek... Widać że popyt zasypują, jednakże dlaczego teraz kurs nie idzie jak kamień w wodę dalej na 10gr???? że niby sami brali po 12 groszy i szukają jeleni z 50% zyskiem? przecież wiedzą że komunikat o wyjściu P Krzyżaniaka skieruje kurs na dno! Dziwne nie? komunikat o jego wyjściu przeczy idei "opychania jeleniom" papieru na każdym innym niż minimalnym poziomie. Sam przyznam mam po 12 groni od połowy marca co prawda nie dużo bo ok 100k papiera, tak więc mogę spać spokojnie. Czego nie sprzedałem całości na górce? bo jestem gupi i naiwny jak i wy,i uwierzyłem w zbawiciela w postaci Pana Jacka. Chociaż ja jestem w lepszej sytuacji. Mam stop loss-a. Najwyżej wyjde na tym jak na lokacie. Tylko ta powyżej opisana przeze mnie sytuacja coś mi tu śmierdzi.... Jakaś część mnie widzi tu podpuchę. (to pewnie ta gupia i naiwna) Walne wyjaśni co będzie albo czego nie. Pozdrawiam Gupich i naiwnych.