Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,19 zł , zmiana od tamtej pory: -5,26%

Re: krzyzaniak wywalil

PIACH EWIDENTNY TO WIDAĆ. Mnie ciekawi dlaczego komunikat o wyjściu został umieszczony podczas sesji a nie po niej? i dlaczego nie wyszedł od razu ze wszystkiego? bo niby nie mógł? albo nie potrafiłby? ludzie przecież to Pan Jacek... Widać że popyt zasypują, jednakże dlaczego teraz kurs nie idzie jak kamień w wodę dalej na 10gr???? że niby sami brali po 12 groszy i szukają jeleni z 50% zyskiem? przecież wiedzą że komunikat o wyjściu P Krzyżaniaka skieruje kurs na dno! Dziwne nie? komunikat o jego wyjściu przeczy idei "opychania jeleniom" papieru na każdym innym niż minimalnym poziomie. Sam przyznam mam po 12 groni od połowy marca co prawda nie dużo bo ok 100k papiera, tak więc mogę spać spokojnie. Czego nie sprzedałem całości na górce? bo jestem gupi i naiwny jak i wy,i uwierzyłem w zbawiciela w postaci Pana Jacka. Chociaż ja jestem w lepszej sytuacji. Mam stop loss-a. Najwyżej wyjde na tym jak na lokacie. Tylko ta powyżej opisana przeze mnie sytuacja coś mi tu śmierdzi.... Jakaś część mnie widzi tu podpuchę. (to pewnie ta gupia i naiwna) Walne wyjaśni co będzie albo czego nie. Pozdrawiam Gupich i naiwnych.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,18 2016-07-19 09:59:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.