jeżeli za decyzjami ludzi, biorącymi pod uwagę Twoje posty stwierdzajace wartość RSI oraz sytuację w arkuszu co jest ogólnodostępną wiedzą, to ja nie biorę takich osób pod uwagę bo oni są skazani na porażkę wcześniej lub później, jeżeli ich finanse zależą od pseudoforum bankiera :))))
Uważasz Black, że odkrywasz Amerykę? :)))))) i chcesz powiedzieć że troszczysz się o spokój akcjonariuszy ???
Dlaczego więc poza suchym stwierdzeniem faktu nie potrafisz zinterpretować tych danych i wyciągnąć wniosków? Czyżbyś bał się wziąć odpowiedzialność za Swoje słowa? Nie idzie to niestety w parze z kreowanym nieomylnym Twym wizerunkiem i chęcią pomocy. Brak konkretów z Twojej strony rekompensujesz wypowiadając się sam na swój temat :))))) Ja to się patrzę na Twoją aktywność jako ciekawe zjawisko socjologiczne :))))
Czuję że przed Twoim ekranem jest sporo problemów i troszkę przez Swój pryzmat patrzysz co wzbudza u mnie lekkie podejrzenia :))))
Sytuacja byłaby inna gdybyś był konkretny ... i nie pisz co robisz sam za Siebie jako argument i wyjaśnienie Twojej działalności ... bo to jest psze Pana delikatnie mówiąc trochę subiektywne i może ocierać się o jakieś kompleksy :)))
Liczę na to że się ośmielisz i będziesz bardziej konkretny poza przedstawianiem suchych faktów :)))