Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: korektę czas zacząć !

zorro szkoda że nie jesteś mertoryczny uważaj żebys nie został garsiją widocznie nie wiele masz do powiedzenia jakieś kilka miesięcy temu jak było koło 4 złoty pisałem że musi rosnąc bo giełda estońska nie ma wyjścia jako że ich gospodarka zwineła sie w ostanim czasie o jakieś 18 %, i zadziała efekt bazy coś mi sie wydaje ponadto że silvano w tym kwartale osiągneło swój szczyt wyników wedlug komunikatu ma być wzrost 20 % przychodów ...............ale .w calym 2010 r !!!. ile z tego wyjdzie na III i Iv kw skoro II kw był super , po wynikach sie raczej sprzedaje- kupuj plotki sprzedawaj fakty . Jak papier przełamie lukę nawet portek nie zdązysz założyć stp los na tym papierze bywa niekiedy pomyłką jak ktoś ma parę setek papiera może się bawić jak kilkanaście tysięcy może niezdążyć z nim wyjść kupiłem w granicach 1,1 do 1, 6 zł sprzedałem za 10,10 i spię spokojnie teraz odkupię don diego za 6 i sprzedam może tobie za 8-9 zł oczywiście może jescze rosnąc ale musialby być jutro bardzo dluga biala świeca negująca długą czarną może się zdarzyć jeszcze próba podejścia pod ostanie szczyty i tworzenie wyspy odwrotu choc wielu będzie się wydawało że to konsolidajaca tylko tyle będzie to przed wybiciem w dół i to dynamicznym , w każdym razie jak w przyszłym tyg. sfg przebije w cenach zamknięcia na normalnych obrotach 11, 20 czapka z głów a ja zjadam twoją szblę Ponadto w tym tygodniu wyjaśni się czy aby nie skończyła sie letnia hossa Oczywiście mogę sie mylić bo jak pisałem uprzednio wskazalem co dla mnie jest mniej prawdopodobne .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SILVANO 2,01% 5,08 2026-02-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.