Dnia 2015-07-09 o godz. 07:38 ~Pankracy_z_Panem napisał(a):
> cytat: "jeszcze powinniscie mu zapłacić po 10% swojego pakietu ze uwolnił was od tego gów.....a a nie wychodzic z założenia ze wam sie wszystko nalezy" - z tego co wiem, to Pan Cagara nie robił tego tylko dla Was a głównie dla siebie... Uczciwie rzecz ujmując. Bez Was straciłby kupę siana...
>
> Popzdrawiam
Ta twoja kupa siana to dokładnie 30.000 zł (słownie: trzydzieści tysięcy zł). Czy to jest dużo kasy?
To co pisze to jest moja teoria która wynika z komunikatów. Mogło być oczywiscie inaczej.
30.000 zł. Tyle dokładnie za akcje F8 dał Matyjas i myślę ze tyle samo dał Cagara albo mniej, bo Matyjas sie wkurzył na Wisnie i spółkę olał? Zresztą zarówno Matyjas jak i Wisnia próbowali ukręcić swoje lody? Matyjas pompował społkę pod pseudo inwestorów, a Wisnia doił spółkę z kasy na swoje długi? Wiśnia tak naprawdę zniszczył tą spóke?
Cagara przynajmniej spróbuje w perspektywie czasowej (moze nawet kilkuletniej) postawić F8 na nogi, podobnie jak zrobił z Finarchem chociaz tam jeszcze upłynie troche czasu zanim ludzie przekonają się ze to juz jest całkiem inna spolka. Zobaczą za kilka kwartałów jakie będą raporty finansowe. Oczywiscie nie namawiam teraz kupno Finarchu bo potrwa to pewnie jeszce troche czasu, chyba, że ktos ma cierpliwość.