Liczylem na obrone wsparcia 25 i rozlozony w czasie, systematyczny ruch do gory z korektami. Bardzo istotnym zagadnieniem jest sklad akcjonariatu i mysle ze poza black swan, to wlasnie to niewystarczajaco wzialem pod uwage. Sklad akcjonariatu. Niby tu i tu papier jest w czyims portfelu, ale to jak sie zachowa w podbramkowej sytuacji, rozni sie diametralnie w zaleznosci od tego wlasnie w czyim portfelu jest. Tak naprawde to byla dla mnie kluczowa lekcja : jak duzy procent w skladzie to grajacy na ktorko i akcjonariat o slabych rekach. Jestem w niejednej spolce i te reakcje sa rozne. Co do wpisu Marsa to rzeczywiscie jak on, Blirta stawiam gdzie indziej niz BMX jesli chodzi o czulosc portfolio na pandemie, ale BMX po pandemii tez bedzie szukac swojej szansy i nie jest powiedziane ze nie da rady. Na razie pandemia sie nie konczy, wiec nie ma co gdybac. A trzeba pamietac, ze kazdy rekordowy kwartal to problem przy kolejnym kwartale, tego oczekuje akcjonariusz model 2020, zeby rekordy byly co kwartal. Blirt ma te pierwsza lekcje za soba. Nie napisales co myslisz o ostatnim tygodniu na BMX, ja sie zastanawialem czy zamykacie luke na 36,6 czy drugi raz testujecie granice konsoli 35? Dobranoc.