Wydaje mi się że jest mniej prawdopodobne kolejne kółko i zjazd na 6 groszy bo są za duże oczekiwania tak naprawdę. Spółka przyspieszyła z komunikatami z połączeniem. Raczej bym obstawial że 70 procent Łącko free float jest pochowane i być może za parę dni komunikaty. Każda opcja jest możliwa. Ale myślę że warto popatrzeć na wykres długoterminowy co się tutaj szykuje i raczej bym obstawial wybicie na 30 do 50 groszy oczywiście podbudowane granulatem.
Jeśli gramy przeciwko grupie dużych to mam wrażenie że przegrywamy najpierw wepchneli akcje teraz odkupili dużo taniej zebrali na podbitkach i większość stoi i macha do 5 groszy. Jutro być może mały zjazd dla wywołania paniki i dalsze wzrosty. Pamiętajcie że akcji w obiegu ejst tylko 108 mln jeśli postanowią zrobić numer to nic ich nie powstrzyma. Skupienie 70 mln kosztowało ich tylko 5 mln. I dużo j mało ale po lomunikcje o rozpoczęciu produkcji granulatu te akcje będą warte 25 mln i są tyle będziemy je od kupować krzycząc se zaraz przebijemy 50 groszy ważny jest dostęp do info i dobra ocena sytuacji. Mam wrażenie że my żyjemy kolkiem a oni granulatem i dzięki temu pposbawia nas akcji na cacy. W momencie podania tego komunikatu będziemy bez AKCJJ będziemy od kupować własne akcje 2 lub 3 x drożej