Rysa - po co te nerwy. Tu chodzi o zwyczajną uczciwość i wiarygodność Zarządu. Jeśli w raporcie bodajże z lutego piszą, iż jest cacy, aż tu nagle ktoś dociekliwy znajduje ogłoszenia o licytacji komorniczej hali wraz z terenem, które mają być przyszłą fabryczką domków, to czy wg. Ciebie ta sytuacja jest OK ?????
Przecież cały proces który opisał wcześniej "Obs" oraz wzmiankowałem przed chwilą nie trwa dwóch, trzech dni - to są tygodnie jeśli nie miesiące. W jakim świetle stawiają te fakty wiarygodność zarządzających ??
Dlaczego Zarząd milczy, nie próbując wyjaśnić sytuacji poprzez choćby raport EBI.
Nikt nie neguje tego, iż firma doszła do porozumienia z wierzycielem, dzięki czemu zdjęto ogłoszenia, tylko problem tkwi w zwykłej uczciwości wobec NAS - drobnych akcjonariuszy, którzy jesteśmy zdala od tego co dzieje się w firmie.
Pozdrawiam.
PS.
Na marginesie - sam mam akcje Kopy zapakowane "pod korek" ze średnią dużo wyższą niż obecny kurs, dlatego chcę wyjaśnienia ostatnich zdarzeń, bo być może znów dojdzie do jakiejś "pomyłki", a wtedy kurs wyląduje na np. 15 gr.