Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kompap niedługo dwucyfrówka jest info o przekroczeniu 5%

Spółką, która obecnie ma najwiekszy potencjał do wzrostu jest niewątpliwe PGSOFT (NewConnect). Wtedy prawdopodobny jest wzrost wartości tej spółki spółki do przynajmniej 1,00zł. Dlatego też nie może dziwić dzisiejszy, wczorajsze obroty ( małe ponieważ widać że ktoś skupuje ten papier, a widoczne jest że wystarczy około 40 tysiecy akcji zakupić, a kurs skoczy do 1 złoty) , bowiem zapobiegliwi wolą kupować już teraz i mieć walory spółki w portfelu( i słusznie). Bardzo pozytywnym impulsem jest wzrost obrotów w ostatnich dniach, co świadczy o zwiększonym zainteresowaniu spółką. Ponadto wzrostom sprzyja b. niski free-float (ok. 7% w wolnym obrocie i przy obecnych cenach wystarczy niewielka ilość kasy, ażeby wykupić wszystkie akcje, a wtedy hulaj duszo- piekła nie ma),a także bardzo niskie RSI. Nie bez znaczenia jest wykupienie i w ogóle cała AT, wg. której widać, że bardzo prawdopodobne są ostre wzrosty o dużym zasięgu, dla których właściwie nie ma granic. Ostatnie pozytywne infa ze spółki, także determinują oraz uzasadniają coraz wyższą wycenę akcji.
Chcecie zarobić dobrą kasę, przyjrzyjcie się w/w spółkom, możecie nie ufać moim analizom, ale sprawdzcie na forum wcześniej pisałem o Fastfinie w niedziele 10.01 i od tego momentu cena akcji rośnie. Następnie w sierpniu i wrześniu 2009r. na forum umieściłem analizy dot. Spółki Zastal, wtedy kosztowała ona 1,40-1,50, po czym szybko wzrosła do 2,70, następnie skorygowała, a aktualnie ponownie testuje 3,00. 21 Lipca 2010 roku rozpisywałem o spółce Komfortklima spółka kosztowała wczoraj na zakończenie 0.71 groszy, a dzisiaj zakończyła 0.90 ( +27% ). W Czwartek 22 Lipca 2010 rok pisałem o spółce Maximus kurs na czwartkowej sesji zakończył 0.41 groszy, a w piątek spółka poszybowała w górę zakończyła 0.51 groszy ( +24% ). Dnia 25 lipca 2010 roku rozpisywałem spółkę Zakupy dzisiaj spółka poszybowała aż do 0.52 groszy ( +27% ) Sprawdzcie, a uwierzycie !

(powyższy tekst piszącego stanowi wyraz jego osobistych opinii i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądz sprzedaży papierów wartościowych).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KOMPAP 0,00% 23,60 2025-09-18 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.