Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: KOMORNIK SPRZEDAŁ AKCJE

no to pozamiatane

Pytanie co zrobi andrzej sprzeda swoje akcje Mariuszowi?
Co zrobią jego koledzy? Kto będzie teraz płacił za adwokatów?

Stare przysłowie żydowskie mówi :
nie zwalniaj pracownika który kradnie bo następny może ukraść więcej, lepiej straty dolicz do ceny.

Myśmy skreślili nalepę, a okazał się że ten drugi tylko się obłowił naszym kosztem. prosił by nie sprzedawać akcji a sam upłynnił coś około ok 60 mln szt

wniosek M.S ok 8 mln zł - P.N ok 3 mln zł kto kogo wydymał?
myślę że prokuratura w tej sytuacji sprawdzi na czyim koncie są pieniądze Serenity.

Przy nalepie to można było sprzedać/kupić zarobić na dziennym obrocie,bo obroty robił a ten w czym nam pomógł?
Niech teraz odkupi akcje skoro nie zapłacił i komornik sprzedał jego pakiet.
Jeśli to prawda że 210 mln poszło za 555 tyś zł to granda że M.S nie położył takich pieniędzy. Dla mnie to ma wydźwięk jednoznaczny.

pozdrawiam (sarkazm) wszystkich do których M.S dzwonił lub się spotkał a prośbą by nie sprzedawali bo on teraz będzie (do mnie dzwonił) niech teraz odkupi akcje po 20 gr jak obiecywał.

Panie Mariuszu do boju, do boju, akcjonariusze wzywają do spłaty zobowiązań
Nie tylko mi Pan to obiecywał,
Czekamy na wypełnienie obietnic.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.