Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: komentarz ze spółki- re Ralf

Po pierwsze to po ile kto kupował (jeśli w ogóle) to nie jest niczyj interes;)

Zajmijcie się swoimi portfelami i tam proszę trzymać nosek. Ja tu tylko podpowiadam, pokazuję mechanizmy i wyrażam swoją opinię. To, że panowie z NI są złodziejami i oszustami piszę od bardzo dawna, bo to po prostu jest prawda potwierdzona dokumentacyjnie.

Co do sprawdzania przez KRS, to tak jak napisał ~Sebastian, nie ośmieszajcie się. I nie chodzi tu o fałszowanie dokumentów, tam nikt niczego nie sprawdza. Jak wnioski przygotowuje byle prawniczyna to wszystko przejdzie. Plichcie zapomniano wyroki i zarejestrowano spółkę z 50mln kapitału na fałszywych kwitach, a Bartelowi i Stachurzynie zarejestrowali emisję po Globalu.
Takie samo oszustwo i zapewniam was że niebawem wyjdzie na jaw. Piszecie CIA - ze złośliwością - ale gwarantuję że teraz ABW sprawdzi wszystkie tego typu śmieci, tym bardziej z NC, trafiające do SHLR.

Jeśli chcecie się łudzić, że wpłacono pieniądze do spółki to wasza sprawa. Ja wam tego nie bronię. Ale już o tym pisałem, gdybyście czytali moje posty od dłuższego czasu i byli trochę mniej zaślepieni - bo nie wymagam aby mi wierzyć - to gwarantuję że nie mieli byście takich strat i inie połykali byście jak pelikany akcji od Bartela i Stachurzyny. Oni spierd*lają, a wy wchidzicie w to gwno pompując im kieszenie.

Pozdrawiam myślących resztę mam gdzieś;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.