Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 005,00 zł , zmiana od tamtej pory: 48,63%

Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 41

Dawno mnie tutaj nie było - wyszedłem z rynku ze stratą, gdyż potrzebowałem pieniędzy i szybko nie wrócę (brak wystarczającej ilości wolnych środków, aby zagrać pod to co chciałbym zagrać), ale przed wyjściem zamieściłem kilka obszernych wpisów, na temat tego jak osobiście to postrzegam. Sugeruję Wam, abyście je odkopali i sobie je przypomnieli, bo wszystko wskazuje na to, że się nie pomyliłem i realizowane jest to, co dla mnie było najbardziej prawdopodobne wtedy, gdy zamieszczałem te wpisy (moje wywody o LOPie, o jego ciążeniu, odbudowie, poziomach zamykania/otwierania serii na kontraktach, zasadności obniżenia stóp procentowych, sile rynku pracy w Europie i USA, spadku cen ropy, ucieczce kapitału z Chin i poszukiwaniu nowych rynków etc.). Dla większości z Was, wszystko to wtedy wydawało się wtedy mało prawdopodobne, a moja "ewakuacja" podyktowana głównie potrzebami finansowymi gdzieś indziej, mogła spowodować że to co pisałem traktowaliście z przymrużeniem oka, niemniej teraz już mogę raczej napisać po raz trzeci i ostatni (co Wam tutaj obiecałem, przy wychodzeniu z rynku) - TKM, a później Armageddon, jakiego ostatnie pokolenia nie pamiętają. Bardzo uważajcie! No i standardowo, dobrych wejść i wyjść dla wszystkich! Powodzenia!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 1,50% 2 980,00 2025-10-22 17:04:50
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.