@orbi [37.225.64.*] 2024-09-18 21:16
Pozwól tylko, że ostatecznie odniosę się do Twoich uwag.
Słowo "przekomarzać się" jest pewnym skrótem myślowym obrazującym przeciwstawne opinie na tym forum, ale mogę się zgodzić, że w świetle gry na kontraktach za ciężką kasę - niecelnym.
Przyznaję też, że ostatnio mniej pisałem o rynku, ale w zamian nie flekowałem nikogo, jak co niektórzy, chcący podbić sobie ego, jacy to są profi. Temu właśnie się sprzeciwiam.
To naprawdę aż tak istotne, czy tabelę koncentracji x lat temu publikowało KNF czy Giełda? Chodziło o mechanizm, a ten przedstawiłem prawidłowo. Podtrzymuję też (z pamięci), że z reguły był w niej jeden duży gruby, może dwóch, czasami pojawiał się drugi-trzeci, a nie kilku naraz jak Ty twierdzisz, bo największy często miał 40-50%. Przecież też piszesz z pamięci i to ja mógłbym Ci zarzucić niewiedzę i pisanie bzdur.
No i rzuć okiem na poniższy zrzut ekranu. A najlepiej, by być pewnym, transakcję przeprowadź samodzielnie. Chyba, że Cię nie stać na prowizje, lub tchórzysz, co sugerowałoby, że to Ty jesteś graczem wirtualnym.
Podsumowując, 
gra na przeciwstawnych pozycjach SKUTKUJE MNIEJSZYM DEPO SUMARYCZNYM!!!https://zapodaj.net/images/e3e7983a8ccb0.jpg