Piobor, rozumiem prowokować do dyskusji, ale proszę daj sobie spokój z docinkami. Ravcio też się myli i tyle, zresztą trudno każdemu z Nas jest wyrazić swoje poglądy w jasny sposób paroma zdaniami.
A co rynku to znowu odpalili niemoc, ale dokąd dojadą zobaczymy. Ja obstawiam 2289 na indeksie jako opór, ale czy go sprawdzimy w tym tyg. zobaczymy. Tam dokładam do głównej pozycji, żeby średnia spadła. Ja generalnie główną pozycją gram na D1 i nawet wyższym interwale, ale jak widzę zaburzenia jak rano, albo w zeszły wtorek to wchodzę na chwilę żeby te kilka pkt wyrwać.
Moja rada po ostatnim błędzie przy 2400: Lki dalej szykować depo trzepanie trwa, ale spokojnie im bardziej napną linę tym mocniej odbije, także MM podstawą i nie przelerować się bo Was kierownik wyleszczy. I można się rolować jak tylko uklepią dłużej jakiś poziom (min. takie M30, nawet H1), podobnie było w piątek. Ja na rolowaniu zyskałem ponad 10pkt na kontrakt, ale przyznam, że trochę mnie to stresu kosztowało przez 2h bo pozycja była x2 i już na granicy strefy komfortu.